Wizzair със самолетни билети за 5 нови дестинации от Летище София

Новите дестинации, за които нискотарифната авиокомпания Wizzair вече предлага самолетни билети за полети от средата на септември са МюнхенМеминген, Кьолн, Неапол, Бари и Женева. Билети вече могат да бъдат закупени, като от 50лв започват цените за Мюнхен-Меминген и Неапол, а до Женева и Кьолн те са с цени от 60лв. в едната посока с включени малък ръчен багаж и летищни такси.

Самолетният превозвач пуска и допълнителен самолет Airbus A320 за своите полети от София, с цел да увеличи честотата на полетите по обслужваните вече линии. С това полетите до Лондон-Лутън ще станат 14 седмично от 4 юни, до Болоня и Ларнака ще се увеличат на 4 седмично от 14 септември, а до Дубай ще бъдат 3 пъти седмично.

Търговският директор на Wizzair каза, че това са добри новини за България, защото с увеличаването на самолетите от София се разширяват и възможностите за пътувания. Новите полети са чудесна възможност да бъдат посетени плажовете в Италия и планинските райони в Швейцария и Германия, а това ще става с качествени услуги на ниски цени. Освен това в страните с новите дестинации ще се появи интерес и по-лесна възможност за посещения на България.

Допълнителна информация за новите полети:
wizzair-самолетни-билети

 

 

 

 

 

 

Според статистиката на летище София за края на изминалата година, Wizzair вече има по-голям брой превозени пътници от София, отколкото националния превозвач на страната ни Bulgaria Air.

С новите дестинации, броят на линиите, за които Wizzair предлага самолетни билети ще нарасне на 27. Wizzair изпълнява полети от Бургас до Лондон, Будапеща, Катовице и Варшава, а също и полети от Варна до Лондон. Засега не е ясно дали и кога ще започнат полети от Пловдив, които се очакваха за юни 2015 г.