Указания за търсене на самолетни билети

За да прегледате и сравните актуалните цени на самолетните билети за дадена дестинация е необходимо да следвате следните стъпки:

Демонстрационен видео клип

1. Въведете летището, от което желаете да излетите в първото поле /От/. Достатъчно е да въведете първите 2-3 букви на града, в който се намира летището и да го изберете от падащото меню, което ще се покаже под полето. Можете да използвате кирилица и латиница за въвеждането на нужните данни.

2. Въведете летището, на което желаете да кацнете във второто поле /До/.

3. Кликнете в полето /Отпътуване/, за да се покаже календара, където трябва да изберете датата на Вашето заминаване.

4. В случай, че търсите двупосочен самолетен билет, кликнете в полето /Двупосочен/, където трябва да изберете датата на Вашето завръщане.

5. Ако имате нужда от полет само в една посока, изберете /Еднопосочен/, като тогава не е необходимо да избирате дата на завръщане.

6. Кликнете върху бутона /Търси/, за да въведете данните в системата ни и да видите актуалните цени на самолетни билети.

7. Цените на полетите се показват, като по подразбиране те са подредени по цена от ниска към висока. От менюто /Сортирай по/ можете да сортирате резултатите по цена, продължителност на полета, час на отпътуване или на пристигане.

– Можете да зададете нови данни за търсене, като кликнете на линка /Промени търсенето/.

– Кликнете на /Детайли/, за да получите по-конкретна информация за полета, като прекачвания, часове на излитане и кацане, и т.н.

8. За да закупите самолетен билет, чиято цена отговаря на Вашия бюджет, кликнете върху бутона /Избери/, след което ще бъдете прехвърлени на сайта на авиокомпанията, откъдето бързо и сигурно можете да закупите билета за Вашия полет.

Моля, имайте предвид, че показваните цени се отнасят за един самолетен билет! Броят на пътниците и самолетните билети се уточнява и попълва, след като преминете към резервацията на избрано от Вас предложение.

Бележка: Етикетът /Self-Connect/ се появява на опции за полети, които са налични само на този сайт. Тези полети изискват резервирането на отделни самолетни билети, но пък могат да Ви спестят голяма сума пари.