Топ 5 на самолетни билети с най-високи цени в света

скъпи самолетни билетиПо-голямата част от пътуващите прекарват дълги часове, в търсене на самолетни билети с по-ниски цени, предлагани от нискотарифните авиокомпании.

Има обаче и такива, които са готови да платят много високи цени за луксозни полети. Тези хора не се тревожат дали човекът на седалката до тях ще хърка, а по-скоро ги вълнува дали ще получат главоболие от шампанското.

Предлагаме Ви класация на петте най-високи цени за резервация на самолетни билети в света, съдържащи и допълнителни съблазнителни екстри.

5. Еднопосочен самолетен билет от Лос Анджелис до Париж – $ 24,000 (Japan Airlines)

Полетът е в самостоятелна кабина с впечатляващ интериор от дървен материал. Седалката се превръща в масажиращо легло, а храната е приготвена от много добри готвачи.

4. Еднопосочен самолетен билет от Хонконг до Ню Йорк – $ 25,000 (Cathay Pacific)

Пътуването минава неусетно в полегнало положение на матрак, като дори се предлага и пижама. Поднасяните блюда са артистично гарнирани.

3. Еднопосочен самолетен билет от Ню Йорк до Пекин – $ 27, 000 (Korean Air)

Чувството по време на полета е все едно се намирате в летящ хотел. Намирате се в самостоятелна луксозна кабина, която може да бъде преобразена в малък офис, има голям телевизор в множество филми, а храната се състои от ориенталски ястия и качествени вина.

2. Еднопосочен самолетен билет от Сан Франциско до Сингапур – $ 29,000 (Etihad Airways)

Глезотиите започват още преди излитането – шофьор превозва пътуващия от дома му до летището, където го очакват страхотна вечеря и СПА процедура. В самолета пътникът също е изключително обгрижван и заобиколен от лукс.

1. Еднопосочен самолетен билет от Лос Анджелис до Дубай – $ 30,000 (Emirates)

В личната си кабина пътуващият може да се изкъпе и да получи масаж, след което да се освежи с фреш от прясно изцедени плодове или питие от мини бара. Менюто се състои от няколко ястия, сервирани в китайски порцелан.